Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Why Rymax

Ndershmëri

Ndershmëria është vlera jonë kryesore. Ajo formon bazën e gjithçkaje që bëjmë. Për të ndërtuar marrëdhënie të forta dhe të suksesshme si biznes, ne besojmë se ndershmëria duhet të jetë përbërësi kryesor. Nëpërmjet ndershmërisë, sinqeritetit dhe pastertise, ne shpresojmë që të fitojmë ndershmërinë dhe besimin e të gjithë partnerëve tanë dhe të punojmë së bashku drejt ndërtimit të një marke lubrifikantësh të suksesshëm.

Brand_Values_v04.jpg 

Cilësi

Lubrifikantët Rymax janë të çertifikuar sipas ISO 9001 dhe janë aprovuar zyrtarisht nga prodhuesit më të mëdhenj europianë të ndërtimit të automjeteve. Lubrifikantët tanë janë prodhuar në Holandë dhe janë të formuluara nga vajra bazë të bazës europiane dhe janë të përziera me aditivët më të përparuar, në bazë të formulimeve të dizajnit të OEM-ve  Europiane në mënyrë që të sigurohet performanca dhe qëndrueshmëria optimale.

Mbështetje

Ne u ofrojmë klientëve tanë programe të analizës së vajit, këshillim për pamjen e jashtëme dhe edukim, trajnim për lubrifikim me qëllim që të sigurohet performanca optimale. Ne ofrojmë klasa të ndryshme brënda çdo segmenti, nëse nuk ekziston ne mund ta prodhojmë atë. Ne përmbushim specifikimet e fundit të lubrifikantëve dhe u ofrojmë klientëve tanë aprovime zyrtare nga kompanitë më të mëdha në botë për produktet tona.

Proçesi

Gjithmonë kërkojmë kombinimin përfundimtar mes lubrifikantëve tanë dhe makinerive për të cilat është projektuar. Departamenti ynë i Kërkimit dhe Zhvillimit po krijon vazhdimisht formulime të reja për të siguruar lubrifikimin e duhur për të gjitha llojet e makinerive. Nga zhvillimi i një produkti të ri deri në paketimin në një kuti të re, pasioni për inovacion është i integruar në biznesin tonë.

Bashkëpunimi

Ndërtimi i një marke të fortë globale është një përpjekje e përbashkët. Në fund të fundit, nuk është vetëm kompania jonë që e bën markën të suksesshme, por është edhe rrjeti ynë mbarëbotëror i furnizuesve, agjentëve, shpërndarësve dhe përdoruesve përfundimtarë. Fokusimi te partnerët tanë siguron që ne të jemi fleksibël dhe të arritshëm për të ofruar gjithmonë trajnim dhe mbështetje. Ne jemi të angazhuar për të shkuar larg për partnerët tanë. Suksesi jot, është suksesi ynë.

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline