Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Sliders Products

Filtro nga Reset
Filtro
Specifikimet
Aplikimet
Segmentet
Tipi i Vajit Bazë
Karakteristikat e Produktit
 • Endurox XLE SAE 10W/40
  Endurox XLE SAE 10W/40
  Vaj motori për kamione plotësisht sintetik (jetëgjatë) Lexo më shumë
 • Endurox LD SAE 10W/40
  Endurox LD SAE 10W/40
  Vaj motori për kamionë mineral dhe gjysëm sintetik Lexo më shumë
 • Endurox LD SAE 15W/40
  Endurox LD SAE 15W/40
  Vaj motori për kamionë mineral dhe gjysëm sintetik Lexo më shumë
 • Endurox LD SAE 20W/50
  Endurox LD SAE 20W/50
  Vaj motori për kamionë mineral dhe gjysëm sintetik Lexo më shumë
 • Vector 3
  Vector 3
  Vaj frenash hidraulik dot 3 Lexo më shumë
 • Vector 4
  Vector 4
  Vaj frenash hidraulike dot 4 Lexo më shumë
 • Vector 5.1
  Vector 5.1
  Vaj frenash hidraulik dot 5.1 Lexo më shumë
 • Endurox XLF SAE 5W/30
  Endurox XLF SAE 5W/30
  Vaj motori për kamione plotësisht sintetik (jetëgjatë) Lexo më shumë
 • Endurox XLF SAE 10W/40
  Endurox XLF SAE 10W/40
  Vaj motori për kamione plotësisht sintetik (jetëgjatë) Lexo më shumë
 • Endurox XLD SAE 10W40
  Endurox XLD SAE 10W40
  Vaj motori për kamione plotësisht sintetik (jetëgjatë) Lexo më shumë
 • Endurox XLD SAE 5W/30
  Endurox XLD SAE 5W/30
  Vaj motori për kamione plotëisht sintetik (jetëgjatë) Lexo më shumë
 • Endurox FLD SAE 10W/30
  Endurox FLD SAE 10W/30
  Vaj motori për kamione gjysëm dhe plotësisht sintetik Lexo më shumë
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline