Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
SAE F/M Grade 3
NMMA TC-W3
TD CEC-TSC-4
EVINRUDE

Alpheus VR-3

Vaj motori 2-kohësh për motor uji

Përshkrim

Përfitime

  • Formula Ashless minimizon ndezjen fillestare
  • Rezistent ndaj ndryshkut dhe korrozionit
  • Përmban një aditiv për përzierje të shpejtë
  • Redukton veshjen e motorit dhe llustrimin
  • I përshtatshëm për injeksion të karburantit (deri në -40 ° C), si dhe motorët lubrifikues të karburantit / vajit para-përzier
  • Redukton shkarkimet e tymit

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs