Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Alpheus XL-4

Vaj motori 4-kohësh për motora uji

Alpheus XL-4

Specifikimet

 • API SL

Segmentet

Marinë

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Produkt i jashtëzakonshëm termik dhe shperndares i qëndrueshëm, duke ruajtur viskozitetin e tij gjatë jetës së shërbimit
 • Mbrojtje e shkëlqyer kundër konsumit, gryerjes dhe shkumës
 • Special rust and corrosion inhibitors protect multi-metallurgy components even in presence of moisture.

Përshkrimi

Alpheus XL-4 në SAE 10W / 40 është vaj i cilsisë maksimale 4- kohësh gjysmë sintetik i zhvilluar posaçërisht për nivelet më moderne për përdorim në motorët e ujit, me motorë brenda bordit / jashtë bordit dhe varkat motorike personale. Alpheus XL-4 është zhvilluar posaçërisht për të tejkaluar kërkesat e performancës së specifikimit të Shoqatës Kombëtare të Prodhuesve Detarë (NMMA FC-W®) (Specifikimi i motorit me katër kohë). Është çertifikuar nga NMMA dhe specifikave të tyre, NMMA FC-W® (numri i çertifikimit FB-42007H). Ky vaj me cilësi të lartë është projektuar për kushte të vështira të operimit të mjedisit detar dhe siguron lubrifikim dhe mbrojtje të shkëlqyeshme nga veshja, depozitat e ndryshkut dhe korrozioni.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline