Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Apollo C1 SAE 5W/30

Vaj motori plotësisht sintetik për interval të zgjatur kohorë

Apollo C1 SAE 5W/30

Specifikimet

 • ACEA C1
 • FORD M2C934-B
 • JASO DH-1

Segmentet

Përfitimet

 • Konsumi i ulët i karburantit
 • Indeks shumë i lartë i viskozitetit dhe një rezistencë e lartë ndaj shpërndarjes
 • Vetitë në fillim të ftohtë që rezultojnë në konsum më të vogël për shkak të një shtrese lubrifikantësh të qëndrueshëm
 • Aftësi anti-veshje, anti-korosion dhe anti-shkumë
 • Very good lubrication film at very high working temperatures
 • Great dispersant and detergent properties, which warrants a clean operation

Përshkrimi

Apollo C1 është lubrifikuesi më i avancuar i bazuar në teknologjinë SAPS të ulët. Është formuluar me vajra sintetike bazë për motorët benzinë dhe naftë të auto-veturave dhe automjeteve të lehta, ku përshkruhet një vaj motori ACEA C1 ekonomik për karburantin.

Ky vaj motorik përdor një aditiv shtesë për të siguruar një mbrojtje të jashtëzakonshme ndaj konsumit dhe depozitave. Stabiliteti i jashtëzakonshëm termo-oksidativ i tij ngadalëson degradimin e vajit, duke zgjatur intervalet kohore të ndrimit të vajit. Ai përmban një nivel të ulët të Hirit të Sulfatit, Fosforit, Sulfurit (SAPS) për të mbrojtur pajisjet e pas trajtimit, të tilla si filtri i grimcave me naftë (DPF) dhe katalizatorët me tre mënyra (TWC). Stabiliteti i jashtëzakonshëm i saj termo-oksidues ngadalëson degradimin e vajit. Apollo C1 shfaq vetitë shtesë të ekonomisë së karburantit të HTHS-së së saj më të ulët se 2.9 cP dhe është i përshtatshëm për përdorim në çdo Ford që kërkon specifikimet M2C-934A ose M2C-934B, por gjithashtu Mazda ose OEM të tjera që kërkon llojin e vajit ACEA C1.

Kujdes: Ky vaj mund të jetë i papërshtatshëm për përdorim në motorë që kërkojnë nivele më të larta viskoziteti ose në vënde me nivel të lartë sulfuri (> 50 ppm) në karburant.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline