Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Apollo C2 SAE 5W/30

Vaj motori plotësisht sintetik për intervale të zgjatura kohore

Apollo C2 SAE 5W/30

Specifikimet

 • ACEA C2
 • API CF
 • API SN
 • PSA B71 2290
 • Renault RN 0700

Segmentet

Autovetura

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Aftësi anti-veshje, anti-korosion dhe anti-shkumë
 • Indeks shumë i lartë i viskozitetit dhe një rezistencë e lartë ndaj shpërndarjes
 • Konsumi i ulët i karburantit
 • Vetitë në fillim të ftohtë që rezultojnë në konsum më të vogël për shkak të një shtrese lubrifikantësh të qëndrueshëm

Përshkrimi

Apollo C2 është një vaj i avancuar i performancës sintetike, ultra i ulët në shkarkimet e gazrave te auto veturat i projektuar posaçërisht sipas kimisë moderne SAPS (Sulphated Ash, Phosphorous & Sulphur). Ky vaj është zhvilluar ekskluzivisht për të zgjatur jetën dhe për të ruajtur efikasitetin te auto veturat e gjeneratës së fundit të mundësuar nga motorët benzinë dhe naftë. Ai siguron fuqi të jashtëzakonshme pastrimi dhe mbrojtje nga veshja që çon në performancë të lartë të përgjithshme. Minimizon depozitimin e mbetjeve në motor dhe turbo dhe ndihmon në ruajtjen e ekonomisë së karburantit. Ai tejkalon kërkesat e performancës dhe është projektuar për makinat që kërkojnë PSA B71 2290 si Citroën dhe Peugeot, por edhe disa modele Toyota.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline