Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Apollo C3 LL SAE 5W/30

Vaj motori plotësisht sintetik për intervale të zgjatura kohore (jëtegjatë)

Apollo C3 LL SAE 5W/30

Specifikimet

 • ACEA C3
 • BMW LL-04
 • MB 229.51
 • Porsche C30
 • VW 504.00
 • VW 507.00

Segmentet

Përfitimet

 • Konsumi i ulët i karburantit
 • Indeks shumë i lartë i viskozitetit dhe një rezistencë e lartë ndaj shpërndarjes
 • Vetitë në fillim të ftohtë që rezultojnë në konsum më të vogël për shkak të një shtrese lubrifikantësh të qëndrueshëm
 • Great dispersant and detergent properties, which warrants a clean operation
 • Very good lubrication film at very high working temperatures

Përshkrimi

Apollo C3 LL është një vaj motori plotësisht sintetik i përshtatshëm për përdorim në motorët me naftë dhe benzinë, me dhe pa turbo, si dhe ato të pajisura me sistem për trajtimin e gazrave (filtri i grimcave për naftë DPF për Euro IV). Ky vaj është zhvilluar në veçanti për auto-veturat dhe automjetet me detyra të lehta të prodhuar nga grupi VAG (Volkswagen, Audi, Seat dhe Skoda). Është i përshtatshëm për intervale të zgjatura rrugtimi (deri në 30.000 km për benzinë dhe deri në 50.000 km për motorët me naftë). Ky lubrifikant i plotë sintetik garanton një ngritje të shpejtë të shtresës së vaj të qëndrueshëm në ndezjen me motorë të ftohtë, i cili mbetet i qëndrueshëm në temperaturat e larta të punës, ndërsa fërkimi zvogëlohet për të siguruar kursimin e karburantit.

Apollo C3 LL është zhvilluar me një teknologji speciale shtesë, e cila përmban më pak fosfor, squfur dhe hiri të sulfatit, në mënyrë që të parandalojë sistemin e trajtimit (filtri i grimcave dhe katalizatorët) nga bllokimi. Përveç kësaj, ky vaj siguron një stabilitet të shkëlqyer oksidimi dhe mbrojtje nga veshja në mënyrë që të sigurojë mbrojtje maksimale gjatë intervaleve të gjata të punës.

Apollo C3 LL është zhvilluar për të përmbushur specifikimet e VW 504.00 dhe 507.00, por mund të përdoren gjithashtu edhe në motorët ku specifikimet e vjetra janë të përshkruara (VW 503.00, 506.00, 506.01, 505.01, 502.00, 500.00, 501.01 dhe 505.00). Ky vaj nuk është i përshtatshëm për motorët diesel R5 dhe V10.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline