Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Apollo C3 SAE 5W/30

Vaj motori plotësisht sintetik për intervale te zgjatura kohor (jetëgjatë)

Apollo C3 SAE 5W/30

Specifikimet

 • ACEA C3
 • API CF
 • API SL
 • BMW LL-04
 • FORD M2C917-A
 • GM Dexos 2
 • MB 229.51
 • Porsche A40
 • Renault RN 0700
 • Renault RN0710
 • VW 502.00
 • VW 505.01

Segmentet

Autovetura

Shkarko MSDS

Përfitimet

 • Konsumi i ulët i karburantit
 • Indeks shumë i lartë i viskozitetit dhe një rezistencë e lartë ndaj shpërndarjes
 • Vetitë në fillim të ftohtë që rezultojnë në konsum më të vogël për shkak të një shtrese lubrifikantësh të qëndrueshëm
 • Great dispersant and detergent properties, which warrants a clean operation
 • Very good lubrication film at very high working temperatures
 • Aftësi anti-veshje, anti-korosion dhe anti-shkumë

Përshkrimi

Apollo C3 është një vaj motori i avancuar i performancës sintetike ultra i ulët në shkarkimet e gazrave te auto veturat duke përdorur metodat më moderne të kimisë përmes SAPS (Ash Sulphated, Phosphorous & Squfur) . Ajo është zhvilluar ekskluzivisht për jetgjatësinë e vajit dhe për të ruajtur efikasitetin e pajisjeve. Vajrat e përdorura nga auto vetura të gjeneratës së fundit të mundësuar nga motorët benzinë dhe naftë. Ai siguron fuqi të jashtëzakonshme pastrimi dhe mbrojtje nga veshja që çon në performancë të lartë të përgjithshme. Minimizon depozitat në motor, turbin dhe ndihmon në ruajtjen e ekonomisë së karburantit. Ai tejkalon kërkesat e performancës së specifikave të fundit të vajit për shkarkimet e ulëta, si prodhuesit kryesorë të makinave: Daimler, Chrysler dhe BMW.

Apollo C3 siguron djegie më të pastër, ekonomi të lartë të karburantit dhe nivele të ulëta të emetimit. Aditivët specialë i mbajnë pjesët e vajit dhe motorit të pastër nga llumrat dhe depozitat.

Apollo C3 garanton lubrifikim të shpejtë dhe të qëndrueshëm, stabilitet të lartë termik nën kushte të Rënda të Punës në një gamë temperature të gjërë. Cilësia e lubrifikantit siguron një shtrirje të zgjatur, duke siguruar konsum të ulët të karburantit.

Për më tepër, ajo siguron mbrojtje të mirë të konverterit katalitik, siguron djegie më të pastër, ekonomi të karburantit të përmirësuar dhe nivele të ulëta shkarkimi. Aditivët specialë i mbajnë pjesët e vajit dhe motorit të pastër nga llumrat dhe depozitat.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline