Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
ACEA C3
API CF
API SN
BMW LL-04
FORD M2C917-A
GM Dexos 2
MB 229.31
Porsche A40
Renault RN 0700
Renault RN0710
VW 502.00
VW 505.01
Segmente
Passenger Car

Apollo C3 SAE 5W/40

Vaj motori plotësisht sintetik për intervale të zgjatura kohor (jetëgjatë)

Përshkrim

Përfitime

  • Konsumi i ulët i karburantit
  • Indeks shumë i lartë i viskozitetit dhe një rezistencë e lartë ndaj shpërndarjes
  • Vetitë në fillim të ftohtë që rezultojnë në konsum më të vogël për shkak të një shtrese lubrifikantësh të qëndrueshëm
  • Great dispersant and detergent properties, which warrants a clean operation
  • Very good lubrication film at very high working temperatures
  • Aftësi anti-veshje, anti-korosion dhe anti-shkumë

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs