Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Apollo C4 SAE 5W/30

Vaj motori plotësisht sintetik për intervale të zgjatura kohore

Apollo C4 SAE 5W/30

Specifikimet

 • ACEA C4
 • MB 226.51
 • Renault RN 0720

Segmentet

Përfitimet

 • Konsumi i ulët i karburantit
 • Indeks shumë i lartë i viskozitetit dhe një rezistencë e lartë ndaj shpërndarjes
 • Vetitë në fillim të ftohtë që rezultojnë në konsum më të vogël për shkak të një shtrese lubrifikantësh të qëndrueshëm
 • Aftësi anti-veshje, anti-korosion dhe anti-shkumë
 • Great dispersant and detergent properties, which warrants a clean operation
 • Very good lubrication film at very high working temperatures

Përshkrimi

Apollo C4 është lubrifikuesi më i avancuar i bazuar në teknologjinë SAPS të ulët. Apollo C4 është formuluar me vajra sintetike bazë për motorët benzinë dhe naftë të auto-veturave dhe automjeteve të lehta, ku është përshkruar si një vaj motori ACEA C4. Mund të aplikohet për makina të pajisura me konverterë katalitikë, motorë turbo të ngarkuar dhe sisteme të drejtpërdrejta të injektimit të karburantit.

Ky vaj motorik përdor një aditiv shtesë për të siguruar një mbrojtje të jashtëzakonshme ndaj konsumit dhe depozitave. Stabiliteti i jashtëzakonshëm termo-oksidativ i tij ngadalëson degradimin e vajit, duke zgjatur kohën e ndrimit të vajit. Ai përmban një nivel të ulët të sulfurit, fosforit, squfurit (SAPS) për të mbrojtur pajisje të tilla si filtri i grimcave të naftës (DPF) dhe katalizatorët në tre mënyra (TWC), të pranishme në makinat Euro IV dhe modelet më të fundit. Stabiliteti i jashtëzakonshëm i tij termo-oksidues ngadalëson degradimin e vajit.

Apollo C4 është i përshtatshëm për përdorim në çdo Renault që kërkon specifikim RN0720, por edhe Nissan ose OEM të tjerë që kërkojnë llojin ACEA C4 të vajit.

Kujdes: Ky vaj mund të jetë i papërshtatshëm për përdorim në motorë që kërkojnë nivele më të larta viskoziteti ose në vënde me nivel të lartë sulfuri (> 50 ppm) në karburant.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline