Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Apollo ECO SAE 0W-16

Full Synthetic Fuel Economy Motor Oil

Apollo ECO SAE 0W-16

Specifikimet

 • API SN Plus
 • API SP
 • API SN-RC
 • ILSAC GF-5
 • ILSAC GF-6B

Segmentet

Autovetura

Përfitimet

 • Konsumi i ulët i karburantit
 • Indeks shumë i lartë i viskozitetit dhe një rezistencë e lartë ndaj shpërndarjes
 • Vetitë në fillim të ftohtë që rezultojnë në konsum më të vogël për shkak të një shtrese lubrifikantësh të qëndrueshëm
 • Great dispersant and detergent properties, which warrants a clean operation
 • Very good lubrication film at very high working temperatures
 • Aftësi anti-veshje, anti-korosion dhe anti-shkumë
 • Maximum protection against LSPI (Low Speed Pre-Ignition)

Përshkrimi

Apollo ECO is a full synthetic engine oil for gasoline, LPG, hybrid and light diesel engines with or without turbo’s and catalytic converter where a fuel economy oil is recommended. The ECO line is available in three grades: 0W-16, 0W-20 and 0W-30. It has been developed with special additives, which provide optimal protection during extended drain intervals.  Apollo ECO ensures cleaner combustion, enhanced Fuel Economy (M111 test has shown over 3% of fuel saving) and low emission levels as well as low oil consumption. Special additives keep the oil and engine parts free from sludge and deposits. It guarantees rapid and stable lubrication and high thermal stability under heavy duty conditions in a broad temperature range. The ECO line consists of low viscous, fuel-saving engine oils with maximum protection against LSPI (Low Speed Pre-Ignition).

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline