Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Apollo FE SAE 5W/30

Vaj motori plotësisht sintetik

Apollo FE SAE 5W/30

Specifikimet

 • ACEA A1/B1
 • ACEA A5/B5
 • API CF
 • API SL
 • FORD M2C912A
 • FORD M2C913-A
 • FORD M2C913-B
 • FORD M2C913-C
 • FORD M2C913-D
 • Renault RN 0700

Segmentet

Përfitimet

 • Aftësi anti-veshje, anti-korosion dhe anti-shkumë
 • Indeks shumë i lartë i viskozitetit dhe një rezistencë e lartë ndaj shpërndarjes
 • Konsumi i ulët i karburantit
 • Vetitë në fillim të ftohtë që rezultojnë në konsum më të vogël për shkak të një shtrese lubrifikantësh të qëndrueshëm
 • Great dispersant and detergent properties, which warrants a clean operation
 • Very good lubrication film at very high working temperatures

Përshkrimi

Apollo FE është një vaj motori tërsisht sintetik për benzinë, LPG dhe motorët me naftë për punë të lehtë me ose pa turbo ose katalitik. Aty ku rekomandohet një vaj ekonomik për karburantin.

Apollo FE është zhvilluar me aditivë të veçantë, e cila siguron mbrojtje të mirë me intervale të zgjatura të punimit të vajit. Apollo FE siguron djegie më të pastër karburanti, rritjen e kursimit të karburantit (testi M111 ka treguar mbi 3% të kursimit të karburantit) dhe nivele të ulëta të shkarkikit të gazrave. Aditivët specialë e mbajnë vajin dhe pjesët e motorit të pastër nga llumrat dhe depozitat.

Apollo FE garanton lubrifikim të shpejtë dhe të qëndrueshëm, stabilitet të lartë termik nën kushte të rënda të punës në një gamë temperature të gjerë. Cilësia e lubrifikantit siguron një shtrirje të plotë, duke shkaktuar konsum të ulët të karburantit.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline