Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Apollo LL SAE 0W/20

Apollo LL SAE 0W/20

Specifikimet

 • VW 508.00
 • VW 509.00

Segmentet

Përfitimet

 • Outstanding cold temperature properties
 • Excellent oxidation stability
 • Veti të mira anti-shkumë
 • Shkalla e lartë e shpërndarjes dhe detergjentit
 • Indeks i lartë viskoziteti
 • Ekonomia e karburantit

Përshkrimi

Përshkrimi për këtë produkt nuk është plotësuar akoma

Në dispozicion në

 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline