Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
MB 236.1
MB 236.12
MB 236.14
Segmente
Passenger Car

Atexio 134

Vaj ATF për mercedes benz nag2 plotësisht sintetik

Përshkrim

Përfitime

  • Indeksi i viskozitetit shumë i lartë dhe i qëndrueshëm.
  • Vetitë e lubrifikimit dhe karakteristikat e fërkimit përshtaten me kujdes për të marrë zhvendosje të rehatshme dhe reduktim të karburantit.
  • Rezistencë e shkëlqyer kundër oksidimit

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs