Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Atexio 135

Vaj ATF me viskozitet të ulët plotësisht sintetik

Atexio 135

Specifikimet

 • MB 236.15

Segmentet

Transport komercial, Autovetura, Gara

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Vetitë e shkëlqyera të temperaturës së ulët për të siguruar lëvizjen e lehtë edhe në dimër të ftohtë.
 • Vetitë e lubrifikimit dhe karakteristikat e fërkimit përshtaten me kujdes për të marrë zhvendosje të rehatshme dhe reduktim të karburantit.
 • Rezistencë e shkëlqyer kundër oksidimit

Përshkrimi

Atexio 135 është një vaj plotësisht sintetik i transmisionit automatik i zhvilluar posaçërisht për transmetimet e reja automatike me 7 shpejtësi Mercedes Benz NAG2FE +. Atexio 135 është formuluar me vajra sintetikë të përzgjedhura me cilësi të lartë dhe me teknologjinë më të fundit të aditivëve, duke ofruar një reduktim të ndjeshëm të konsumit të karburantit.

Atexio 135 ka vetitë e shkëlqyera të temperaturës së ulët, duke lejuar mirë funksionimin edhe në dimër të ftohtë. Vetitë lubrifikuese dhe karakteristikat e fërkimit janë të rregulluara me kujdes për të marrë ndryshime shpejtësish të rehatshme edhe pas përdorimit të gjatë, por edhe për zvogëlimin e konsumit të karburantit. Atexio 135 ofron rezistencë të shkëlqyer kundër oksidimit, korrozionit dhe formimit të shkumës, duke rezultuar në një performancë të gjatë jetëgjatësie.

Atexio 135 mund të përdoret për mbushjen ose për rimbushjen e një transmetimi automatik, ku rekomandohet një nivel performance MB 236.15. Sidoqoftë, NUK është e prapambetur në përputhje me specifikimet e mëparshme MB si MB 236.14, MB 236.12 dhe MB 236.10

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline