Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Atexio 137

Full Synthetic Low Viscosity ATF

Atexio 137

Specifikimet

 • JWS 3324
 • BMW 83 220 142 516
 • HONDA ATF DW-1
 • HYUNDAI NWS-9638
 • HYUNDAI SP IV, SPH-IV
 • JASO 1-A
 • MB 236.12
 • MB 236.14
 • MB 236.15
 • MB 236.17
 • MB 236.41
 • MITSUBISHI SP-IV
 • MITSUBISHI ATF-PA
 • MITSUBISHI ATF-J3
 • NISSAN MATIC S
 • NISSAN MATIC W DSIH 6p805
 • Saab 93
 • Saab 165
 • Saab 147
 • TOYOTA WS
 • VW G 055 162
 • VW G 055 190
 • VW G 055 540
 • Aisin Warner AW-1
 • ZF Lifeguard 6

Segmentet

Transport komercial, Autovetura, Gara

Përfitimet

 • Ekonomia e karburantit
 • Excellent protection against oxidation and corrosion
 • Stabilitet i shkëlqyer termik dhe oksidimi
 • Zmadhon ndjeshëm fërkimin dhe veshjen
 • Indeks i lartë viskoziteti

Përshkrimi

Përshkrimi për këtë produkt nuk është plotësuar akoma

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline