Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Atexio CVT

Vaj ATF plotësisht sintetik për kambio CVT

Atexio CVT

Specifikimet

 • Mini Cooper (EZL799)
 • CHRYSLER/JEEP NS-2
 • Daihatsu Ammix CVT
 • FORD WSS-M2C928
 • HONDA HMMF
 • HONDA HCF2
 • HYUNDAI/KIA SP-III
 • MB 236.20
 • MITSUBISHI CVTF-J1
 • MITSUBISHI SP III
 • NISSAN NS-1
 • NISSAN NS-2
 • NISSAN NS-3
 • TOYOTA CVTF TC
 • TOYOTA CVTF FE
 • Suzuki CVTF Green 1
 • Subaru ECVT
 • Subaru iCVT

Segmentet

Përfitimet

 • Protects the metal parts against wear and corrosion as well as inconvenient vibrations.
 • Për shkak të aditivëve të veçantë, ky vaj ka një cilësi të qëndrueshme, madje edhe nën presionin e vazhdueshëm.
 • Formuluar për të parandaluar hyrjen e ajrit dhe ndërtimin e shkumave në mënyrë që të garantojë lubrifikantë optimale.

Përshkrimi

Atexio CVT është një vaj plotësisht sintetik i transmisionit për lubrifikimin e Transmetimet Variabile të Vazhdueshme (CVT). Atexio CVT mund të aplikohet në të gjithë gamën e markave, të cilat përmënden nën nivelin e performancës. Atexio CVT ofron mbrojtje optimale të kambios CVT nën çdo kusht atmosferik dhe parandalon veshjen në pikat metalike të kontaktit në rripat dhe pulexhot.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline