Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Atexio DCT

Vaj ATF plotësisht sintetik për kambio me transmetim të dyfisht

Atexio DCT

Specifikimet

 • BMW 83 22 2 147 477
 • BMW 83 22 2 148 578
 • BMW 83 22 2 148 579
 • BMW 83 22 0 440 214
 • FORD M2C936-A
 • MB 236.1
 • MITSUBISHI MZ320065 Dia-Queen SSTF-1
 • Porsche Oil No. 999.917.080.000
 • VOLVO 1161839
 • VOLVO 1161838
 • VW TL 052 529
 • VW TL 052 182

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • High and very stable viscosity index
 • Pika e ulët e derdhjes.

Përshkrimi

Atexio DCT është vaj plotësisht sintetik me jetëgjatësi maksimale ATF i formuluar posaçërisht dhe i përshtatshëm vetëm për transmetimet e dyfishta të automjeteve nga grupi VAG (Volkswagen-Audi). Ky transmision i njohur edhe si transmetim DSG (Direct-Shift Gearbox), është zhvilluar për aplikacione në gara dhe është modifikuar tani për përdorim në auto veturat të Volkswagen, Audi, Seat dhe Skoda.

Atexio DCT është i përbërë në mënyrë të tillë që të mbetet cilësia e tij unike edhe në rrethanat më të vështira. Këto rrethana mund të ndryshojnë nga përdorimi intensiv (orë pune të larta) dhe temperaturat e veshtira klimaterike.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline