Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Atexio II

Vaj transmisioni automatik

Atexio II

Specifikimet

 • FORD M2C166-H
 • FORD MERCON
 • GM DEXRON II D
 • MB 236.5
 • VOITH H55.633540
 • VOITH H55.6335xx
 • VOITH H55.633640
 • VOITH H55.6336XX
 • ZF TE-ML 09A
 • ZF TE-ML 09B

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Agrikulturë, Miniera

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

ATF janë ndër lubrifikuesit më kompleksë në treg sot. Ata përmbajnë deri në 15 komponentë. ATF paraqesin një ekuilibër të kujdesshëm të aftësive të nevojshme për të përmbushur kërkesat unike të transmetimeve automatike. Specifikimet e ATF janë në një sasi shumë të madhe dhe sot ekzistojnë disa lloje vajrash të specifikuara për transmisionet e veturave të Amerikës së Veriut. ATF i përdorur për automjetet më të vjetra është DEXRON ® II, i rekomanduar për transmetim të plotë ose për rimbushje, nga shumica e prodhuesve të automobilave. 

 • Këto vajra kryejnë pesë funksione themelore: 
 • Transmeton energjinë hidraulike në konvertimin e çifteve rrotulluese.
 • Transmeton energji hidrostatike në qarqet e kontrollit logjik hidraulik dhe servomekanik.
 • Lubrifikon kushinetat e boshtit, kushinetat e shtytjes, ingranazhet.
 • Transmeton energjinë e fërkimit rrëshqitës në pllaka dhe disqe.

Vepro si një mjet i transferimit të nxehtësisë që kontrollon temperaturat e operimit automatik të transmetimit.

Specifikimet e ATF-ve janë në një gjëndje fluksi dhe tani ekzistojnë disa lloje vaji të specifikuara për transmetimet në Amerikës e Veriut. ATF-ja me i përdorur për automjetet më të vjetra është DEXRON® II, i rekomanduar për transmetim plotësues ose për rimbushje, nga shumica e prodhuesve të automobilave.

Produkte të ngjashme

Nuk ka produkte që lidhen me këtë produkt.

Në dispozicion në

 • 0.12L
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline