Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Atexio III FS

Vaj për kambio automatike plotësisht sintetik

Atexio III FS

Specifikimet

 • ATF 1375.4
 • ATF 7045E
 • ATF LT 71141
 • ALLISON C4
 • ALLISON TES295
 • ALLISON TES389
 • AUDI G-055-025-A
 • JWS 3309
 • JWS 3314
 • JWS 3324
 • CATERPILLAR TO-2
 • FORD M2C166-H
 • FORD M2C-202B
 • FORD MERCON
 • FORD MERCON V
 • GM DEXRON II
 • GM DEXRON II D
 • GM DEXRON II E
 • GM DEXRON III
 • GM DEXRON III F
 • GM DEXRON III G
 • GM DEXRON III H
 • GM 9986195
 • HONDA Z1 (except CVT)
 • JASO M315 1A
 • LA 2634
 • MAN 339 V1
 • MAN 339 F
 • MAN 339 Z1
 • MAN 339 Z2
 • MAZDA M-III
 • MB 236.1
 • MB 236.9
 • MITSUBISHI
 • MITSUBISHI SP II
 • MITSUBISHI SP III
 • NISSAN MATIC D
 • NISSAN MATIC J
 • NISSAN MATIC K
 • JATCO 3100 PL 085
 • Saab 93
 • Saab 165
 • Saab 147
 • Isuzu
 • TOYOTA T-IV
 • TOYOTA T-III
 • VOITH G-607
 • VOITH G-1363
 • VOLVO 1161540
 • VW G 052162 A1
 • ZF TE-ML 09X
 • ZF TE-ML 11B
 • ZF TE-ML 14B
 • Subaru KO410Y0700

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Indeks i lartë viskoziteti
 • Rezistencë e shkëlqyer ndaj veshjes, korrozionit dhe formimit të shkumave.
 • Pika e ulët e derdhjes.

Përshkrimi

Atexio III FS është një vaj plotesisht sintetik, i zhvilluar posaçërisht për transmetime (automatike) të modeleve Amerikane, Japoneze dhe Koreane. Ai është gjithashtu i përshtatshëm për shumicën e kutive të shpejtësisë automatike Europiane. Ai është gjithashtu i përshtatshëm për sistemet e grupit të timonit, disa sisteme hidraulike dhe për kompresorë ajri rrotativ, ku kërkohet një rrjedhje e shkëlqyeshme në

temperatura të ulta. Atexio III FS ka një kombinim unik të vajrave bazë sintetike dhe aditivëve më të fundit, garanton gjithçka duke lëvizur lehtë. Modifikues të veçantë të fërkimit sigurojnë që karakteristikat speciale të fërkimit nuk do të ndryshojnë, madje edhe pas një kohe të gjatë shërbimi.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline