Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Atexio VI MV

Vaj ATF me viskositet të ulët plotësisht sintetik

Atexio VI MV

Specifikimet

 • ATF J-2
 • JWS 3324
 • CHRYSLER 68157995AA
 • FORD WSS-M2C924-A
 • Mercon LV
 • Mercon SP
 • GM DEXRON VI
 • HONDA ATF DW-1
 • HYUNDAI NWS-9638
 • MAZDA FZ
 • MB 236.12
 • Saab 93
 • Saab 165
 • Saab 147
 • TOYOTA WS
 • Aisin Warner AW-1
 • Bentley Oil PY112995PA
 • Fiat 9.55550-AV2/5
 • JAGUAR 02JDE26444
 • JAGUAR Fluid 8432
 • M-1375.4
 • Maserati 231603
 • ZF Lifeguardfluid8

Segmentet

Transport komercial, Autovetura, Gara

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Atexio VI MV është një vaj transmetimi plotësisht sintetik, i zhvilluar veçanërisht për transmetimet automatike të General Motors, por edhe për shumë aplikacione të tjera të tilla si ZF 6 deri në 8 shpejtësi ose Aisin Warner AW-1. Ai është gjithashtu i përshtatshëm për sistemet e grupit të timonit dhe disa sistemeve hidraulike ku kërkohet një qarkullim i mirë në temperatura të ulëta.

Atexio VI MV shërben për mbushje ose rimbushje për transmensionet automatike ku përshkruhet DEXRON VI dhe / ose DEXRON III. Atexio VI MV ka një indeks viskoziteti shumë të lartë dhe të qëndrueshëm dhe një rezistencë të përmirësuar ndaj korrozionit dhe oksidimit. Për shkak të këtyre përmirësimeve intervali i ndrimit për transmetimet e reja automatike GM është dyfishuar. ATF plotësisht sintetik, DEXRON VI plotëson specifikimet DEXRON VI të kërkuara në të gjitha transmetimet automatike të General Motors ndërtuar në vitin 2006 ose më vonë. Por gjithashtu plotëson shumë specifika të tjera ATF nga Aisin-Warner, Honda, Hyundai, Jaguar, VW ose vaji i fundit ZF Lifeguard 8 për 6 deri në 8 shpejtësi në vajrat ZF.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline