Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Bendax 2

Graso bentonite

Bendax 2

Specifikimet

Segmentet

Transport komercial, Agrikulturë, Miniera, Industri

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Bendax 2 është një graso jo-shkrirëse me performancë të lartë që mund të operojë në temperatura më të larta se grasot konvencionale me bazë sapuni. Kjo graso është formuluar me një baltë të qëndrueshme inorganike të quajtur bentonite, vajra të bazës së mineraleve të indeksit të lartë të viskozitetit dhe aditivëve të performancës së lartë. Ajo ka stabilitet shumë të mirë oksidimi.

Aplikimet

 • Për aplikime industriale dhe automobilistike
 • Të gjitha llojet e kushinetave që veprojnë në temperaturë të lartë
 • Kushineta me ngarkesë të lartë, të ulët dhe me shpejtësi të mesme
 • Kushineta me rrotullime dhe kushineta sipërfaqsore
 • Sipërfaqe rrëshqitëse

Produkte të ngjashme

Nuk ka produkte që lidhen me këtë produkt.

Në dispozicion në

 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline