Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Bendax MoS2-G 1

Graso bentonite me MoS2 dhe grafit

Bendax MoS2-G 1

Specifikimet

Segmentet

Transport komercial, Agrikulturë, Miniera, Industri

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Bendax MoS2-G 1 është një Graso jo-shkrirëse me performancë të lartë që mund të operojnë në temperatura më të larta se grasot konvencionale bazuar në sapun. Formulohet me balt bentonite dhe me vajrat bazë minerale të indeksit të lartë të viskozitetit, por gjithashtu me një përzierje të sulfurit molibden të shpërndarë në mënyrë të imët (2 %) dhe grafit (6 %). Gjithashtu përmban aditivë për të parandaluar veshjen dhe oksidimin. Përdorimi i grimcave të ngurta lejon formimin e një shtrese të hollë që parandalon veshjen, por gjithashtu kanë një aftësi të shkëlqyer të shpëlarjes së ujit. Mund të përdoret në kushte operative siç është mjedisi me pluhur ose me ngarkesa të përsëritura.

Aplikimet

 • Sipërfaqe rrëshqitëse
 • Dru ,shkurre, mbi pajisjet e instalimit të tokës
 • Çekiçat e mullinjve të çimentos
 • Kushinetat e mullinjve të sheqerit
 • Kushineta me ngarkesë të ngadaltë
 • Ingranazhet e hapura

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline