Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
EATON VICKERS I-286-S
EATON VICKERS M-2950-S
DIN 51506 VCL
DIN 51506 VDL
DIN 51506 VBL
DIN 51524
ISO 6521-DAA
ISO 6521-DAB
ISO 6521-DAG
ISO 6521-DAH
AFNOR NFE 48-603 HM
AFNOR NFE 48-603 HV

Boreas 46

Vaj kompresori

Përshkrim

Përfitime

  • Qëndrueshmëri e shkëlqyer termo-oxidative dhe veti antiveshje për të siguruar një performancë të besueshme të kompresorit në të gjitha kushtet
  • Tendenca e ulët për të formuar karbon, për të garantuar një performancë më të mirë të valvulave
  • Minimizon rrezikun e zjarreve dhe shpërthimit në sistemet e shkarkimeve
  • Rezultatet e provuara në testin e oksidimit, si dhe në testin e konsumit për përdorim në kushte të rënda
  • Fortësi superiore dhe tendencë të ulët shkume për të reduktuar mbartjen e vajit dhe korrozionit

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs