Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Boreas 68

Vaj kompresori

Boreas 68

Specifikimet

 • EATON VICKERS I-286-S
 • EATON VICKERS M-2950-S
 • DIN 51506 VCL
 • DIN 51506 VDL
 • DIN 51506 VBL
 • DIN 51524
 • ISO 6521-DAA
 • ISO 6521-DAB
 • ISO 6521-DAG
 • ISO 6521-DAH
 • AFNOR NFE 48-603 HM
 • AFNOR NFE 48-603 HV

Segmentet

Përfitimet

 • Qëndrueshmëri e shkëlqyer termo-oxidative dhe veti antiveshje për të siguruar një performancë të besueshme të kompresorit në të gjitha kushtet
 • Tendenca e ulët për të formuar karbon, për të garantuar një performancë më të mirë të valvulave
 • Minimizon rrezikun e zjarreve dhe shpërthimit në sistemet e shkarkimeve
 • Rezultatet e provuara në testin e oksidimit, si dhe në testin e konsumit për përdorim në kushte të rënda
 • Fortësi superiore dhe tendencë të ulët shkume për të reduktuar mbartjen e vajit dhe korrozionit

Përshkrimi

Boreas është një vaj kompresor ajri universal me performancë të lartë, i projektuar për të përmbushur kërkesat specifike të prodhuesve të mëdhenjë të kompresorëve. Boreas mund të përdoret në kompresorë të lëvizshëm dhe të palëvizshëm, të tilla si pompë zhytëse, centrifugale, piston, rrotativ dhe kompresorë me rrëshqitje. Gjithashtu mund të përdoret në qarkullimin e sistemeve të vajit, kushineta të thjeshta dhe të rrotullueshme, pajisje me ngarkesë të lehtë, por gjithashtu për specifikimet hidraulike të vajit DIN 51524 pjesë 2 (HLP).

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline