Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Boreas PAO

Vaj kompresori i cilsisë së lartë

Boreas PAO

Specifikimet

 • DIN 51506 (VBL, VCL, VDL)

Segmentet

Industri

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Superior oxidation stability
 • Good demulsification
 • Excellent filterability
 • Kapacitet mbajtës i ngarkesës së lartë

Përshkrimi

Boreas PAO Rymax përfaqëson liderin e së ardhmes në prodhimin e vajrave të kompresorëve. Është i jashtëzakonshme në performancë. Këto janë bazat PAO dhe ashless. Aditivët anti-veshje që sigurojnë qëndrueshmëri të lartë dhe stabilitet oksidimi dhe mbrojtje të mirë të korrozionit.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline