Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Brake Cleaner

Pastrues frenash i kualitetit të lartë

Brake Cleaner

Specifikimet

 • DIN 51506 BL
 • DIN 51506 VCL

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Motoçikletë, Gara

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Pronat e larta të shpërndarjes
 • Nuk lë mbetje
 • Non conductive
 • Non corrosive
 • Powerful jetspray
 • 360° valve

Përshkrimi

Rymax Pastrues Frenash është formuluar posaçërisht për të hequr vajin, yndyrat, vajrat e frenave, vajrat e oksiduara (gomën) dhe asfaltet nga të gjitha llojet e frenave dhe pjesëve të tjera të automobilave. Ajo penetron përmes papastërtisë dhe korrozionit dhe i largon mbetjet, duke eliminuar nevojën për ti çmontuar. Nuk lë mbetje, thahet shpejt dhe nuk reagon me metalet.

Aplikohet

 • Frena me rrula
 • Frena me disk
 • Frena me ferrota
 • Frena me bosht
 • Frena me çepa

Si ta përdorim?
Para përdorimit, lexoni me kujdes udhëzimet në paketim dhe veproni në përputhje me rrethanat. Kontenitori duhet të ketë temperaturën e ambienti. Temperatura më e mirë e përpunimit eshte 5 deri në 30 °C. Para përdorimit, shkundni bombulën.

Mbuloni pjesët e llakuara dhe plastike. Aplikoheni sprain derisa ndotja të jetë zhdukur. Pastruesi i frenimit të ndotur i kontaminuar duhet të konsiderohet si mbetje kimike.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline