Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Carburetor Cleaner

Pastron karburatorin brënda dhe jashtë

Carburetor Cleaner

Specifikimet

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Motoçikletë, Gara

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Rymax Pastrues karburatori është i shkëlqyshem për pastrim të brëndshëm. Zhvëndos yndyrën, gomën, llakun, bojën dhe karbonin në të gjitha pjesët metalike. Punon për të gjitha llojet e motorëve dhe pajisjeve.

Aplikimet

 • Karburator
 • Valvula

Si ta përdorim?
Para përdorimit, lexoni me kujdes udhëzimet në paketim dhe veproni në përputhje me rrethanat. Aerosoli duhet të ketë temperaturën e ambientit. Temperatura më e mirë e përpunimit është 5 deri në 30 ° C. Para përdorimit, shkundeni aerosolin.

Fikeni motorin dhe lejoni të qetësohet. Hiqeni filtrin e ajrit. Spërkateni pjesën e jashtme të karburatorit derisa ndotja të zhduket.

Spërkateni pjesët e dukshme të brëndshme të karburatorit dhe lëreni të hyjnë në fuqi.

Ndizeni motorin dhe lëreni të punojë me shpejtësi shumë të kufizuar. Spërkateni pastruesin e karburatorit disa herë te hyrja e ajrit dhe rrisni shpejtësinë e motorit. Fikeni motorin dhe instaloni filtrin e ajrit.

Produkte të ngjashme

Nuk ka produkte që lidhen me këtë produkt.

Në dispozicion në

 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2019 Rymax Lubricants
Cookie-settings
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline