Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Chain Lube

Lubrifikues zinxhiri

Chain Lube

Specifikimet

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Motoçikletë, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Pronat e larta të shpërndarjes
 • Non conductive
 • To be processed like oil, with the properties of grease
 • Outstanding mechanical and thermal stability
 • Good adhesion
 • Dilatant
 • Prevents wear and sticking
 • esistant to weak acids and bases

Përshkrimi

Lubrifikanti i Zinxhirit Rymax  shpërndahet si një shkumë për një mbulim të plotë dhe efikas. Ai vazhdon të depërtojë në hallkat e zinxhirit ndërsa shkuma shkrihet, duke formuar një shtresë  lubrifikimi të lartë. Kjo shtresë ka përshtatje të shkëlqyer dhe tërheqje në sipërfaqet metalike, nuk është ngjitës dhe është jashtëzakonisht i papërshkueshëm nga uji.

Aplikimet

 • Zinxhir
 • Transmetime me zinxhiri, të ngarkuar me ngarkesa të rënda
 • Transportier 

Si ta përdorim?

Para përdorimit, lexoni me kujdes udhëzimet në paketim dhe veproni në përputhje me rrethanat. Bombula duhet të ketë temperaturën e ambientit. Temperatura më e mirë e përpunimit është 5 deri në 30 ° C. Para përdorimit, shkundeni bombulen.

Aplikoni lubrikantin e zinxhirit rymax në një shtresë të hollë. Gjatë fazës fillestare lubrikanti ka një efekt shkumues.

Vajosja optimale arrihet pas avullimit të tretësit.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline