Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Comdax EP-B 2

Graso komlekse me litium

Graso komlekse me litium

Comdax EP-B 2

Specifikimet

Segmentet

Transport komercial, Agrikulturë, Miniera, Industri

Shkarko TDS

Përfitimet

Përfitimet për këtë produkt nuk janë caktuar ende.

Përshkrimi

Comdax EP 2 Blu ose e Kuqe janë graso komplekse litiumi me aditivë EP për kushineta operacionale me shpejtësi të mesme dhe për kushineta të thjeshta. Kjo përzierje lejon që kjo graso me interval të zgjatur kohor të ketë një rezistencë të shkëlqyer nga uji, pika të larta shkrirje të temperaturës, kapacitet mbajtës të mirë, kapacitet të jashtëzakonshëm anti-veshje, i patretshëm në ujë, rezistencë e mirë ndaj punës mekanike, mbrojtje e mirë kundër korrozionit, kapacitet të mirë antioksidues dhe mund të durojë ngarkesa të mëdha goditëse. Ekziston në dy versione ngjyrë: blu ose të kuqe.

Aplikimet

 • Kushineta rul
 • Pompat e uji
 • Motorë elektrikë
 • Bashkime
 • Bashkime kardane ose xhunto
 • Aplikacione të tjera ku nevojitet një graso efikase me kërkesa për Punë të Rënda

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline