Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Contact Cleaner

Pastrues kontaktesh i cilësis së lartë

Contact Cleaner

Specifikimet

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Motoçikletë, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Non conductive
 • Nuk lë mbetje
 • Non corrosive
 • Powerful jetspray
 • Pronat e larta të shpërndarjes
 • 360° valve

Përshkrimi

Pastruesi i kontakteve rymax rekomandohet për heqjen e vajrave të lehta, pluhurit, papastërtive dhe gjurmëve të gishtave nga lidhjet elektrike, bordet e shtypura të qarkut, reletë, çelsat, shkallët, kohmatesit dhe pajisjet e tjera të ndjeshme elektrike dhe elektronike. 

Aplikime

 • Çelsat
 • Bateritë
 • Pikat e kontaktit
 • Kontaktet e bordit të qarkut të shtypur
 • Priza të shumëfishta

Si ta përdorim?

Para përdorimit, lexoni me kujdes udhëzimet në paketim dhe veproni në përputhje me rrethanat. Aerosoli duhet të ketë temperaturën e ambientit. Temperatura më e mirë e përpunimit 5 deri në 30 ° C. Para përdorimit, shkundeni aerosolin.

Fikini instalimet elektrike para trajtimit. Spërkateni pjesët që do të trajtohen derisa ndotja të zhduket.

Pastruesi i kontaminuar i kontaktit duhet të konsiderohet si mbetje kimike. 

Ndizeni qarkun elektrik pas avullimit të tretësit (minimum 15 minuta).

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline