Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Copper Grease

Parandalon veshjen, depozitimin e ndryshkut dhe ngritjen ne temperatura të larta

Copper Grease

Specifikimet

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Motoçikletë, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko TDS

Përfitimet

 • Protects against weather influences
 • Mbrojtje e mirë ndaj korrozionit
 • Good adhesion
 • Prevents wear and sticking
 • Simplifies the future removal

Përshkrimi

Rymax anti ndryshk është lubrifikant i kualiteti të lartë që përdoret për të parandaluar bllokimin, ndryshkjen dhe shtresëzimin në kushtet e temperaturës së lartë. Ky solucion vepron në temperatura nga -40 deri 1.100 gradë.

Aplikimet

 • Pjesët e frenave
 • Pjesët e shkarkimit
 • Lidhjet e zhveshura, të cilat janë të ekspozuara ndaj temperaturës së lartë
 • Polet e baterive
 • Rryma e prizave të ndezjes

Si ta përdorim?
Para përdorimit, lexoni me kujdes udhëzimet në paketim dhe veproni në përputhje me rrethanat. Aerosoli duhet të ketë temperaturën e ambientit. Temperatura më e mirë e përpunimit 5 deri në 30 ° C. Para përdorimit, shkundni aerosolin.

Aplikoni solucionin, përfitimet e veçanta të lubrifikimit arrihen pas avullimit të tretësit (rreth 1 minutë).

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline