Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Dione BS Concentrate

Ftohës motori

Dione BS Concentrate

Specifikimet

 • ASTM D 3306
 • ASTM D 4985
 • AFNOR NFR 15-601
 • SAE J 1034

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Dione BS Concentrate është një produkt i bazuar në mono etilen glikolik i cili është formuluar në mënyrë specifike për të qenë me të vërtetë universale në aplikimin e tij.
 • Duke siguruar një shkallë të lartë të mbrojtjes ndaj korrozionit për të gjitha sistemet e ftohjes së motorëve, pavarësisht nëse ato janë prej alumini ose metali.

Përshkrimi

Një ftohës motori me performance të lartë, i cili tejkalon kërkesat e Standardit Britanik, si dhe AFNOR. Anti-ftohësi Dione BS Concentrate është dizajnuar për përdorim gjatë gjithë vitit për të siguruar ‘mbrojtje tre herë’ kundrejt ngrirjes, mbinxehjes dhe korrozionit dhe është i përshtatshëm për përdorim në motorët benzinë dhe naftë.

Si ta përdorim
Dione BS është një antingrirës i koncentruar. Duhet të hidhet deri në maksimum 50% të volumit të tij në ujë të distiluar. Mos përdorni ujë të pijshëm.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline