Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Dione G-12+ Ready to Use

Ftohës për motorë me intervale te zgjatur kohorë gati për perdorim

Dione G-12+ Ready to Use

Specifikimet

 • ASTM D 3306
 • ASTM D 4985
 • CHRYSLER MS 9176
 • CUMMINS 85T8-2
 • CUMMINS 90T8-4
 • FORD ESE M97B49-A
 • GM 1899 M
 • JOHN DEERE H 24 B1 & C1
 • MAN 248, 324 (SNF)
 • Renault 41-01-001
 • AFNOR NFR 15-601
 • VOLVO
 • US 6277M
 • SAE J 1034
 • NATO S 759
 • JIS K 2234
 • FFV Heft R443
 • CUNA NC 956-16
 • UNE 26361-88
 • WSS-M97B44-D & ESD M97 B49-A
 • OPEL GM QL130100
 • Leyland LTS22AF10
 • B&W D36 5600
 • VAG TL 774F

Segmentet

Autovetura, Miniera, Transport komercial, Agrikulturë, Gara

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Excellent hard water stability and very low inhibitor depletion rates.

Përshkrimi

Dione G-12 + Gati për Përdorim është një ftohës i bazuar në glikol etilen i gatshëm për përdorim i cili përdor Teknologjinë e Frenuesit të Acidit Organik dhe është i lirë nga nitratet, aminat, fosfatet, boratet dhe silikatet. Provat kimike kanë treguar se kur përdoren në përqëndrimin e saktë të ftohësve të bazuar në Teknologjinë e Frenuesit të Acidit Organikë, vazhdojnë të sigurojnë mbrojtje efektive ndaj korrozionit deri në 250.000 km për auto-veturat dhe 500.000 km në automjete komerciale. 

Rekomandohet që ftohësi të zëvëndësohet kur janë arritur kilometrat e lartpërmendura ose pas 5 vjetësh cilado që arihet më shpejt.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline