Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Dione G-12+ Concentrate

Ftohës motori për intevale të zgjatura kohore 12+

Dione G-12+ Concentrate

Specifikimet

 • BS 6580
 • ASTM D 3306
 • ASTM D 4985
 • CHRYSLER MS 9176
 • CUMMINS 85T8-2
 • CUMMINS 90T8-4
 • DAF 74002
 • FORD ESE M97B49-A
 • GM 1899 M
 • JOHN DEERE H 24 B1 & C1
 • MACK 014GS 17004
 • MB 325.3 
 • Renault 41-01-001
 • AFNOR NFR 15-601
 • VOLVO MAN 248/324
 • US 6277M
 • SAE J 1034
 • NATO S 759
 • JIS K 2234
 • FFV Heft R443
 • CUNA NC 956-16
 • UNE 26361-88
 • WSS-M97B44-D & ESD M97 B49-A
 • OPEL GM QL130100
 • Leyland LTS22AF10
 • VAG TL 774F

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Excellent hard water stability and very low inhibitor depletion rates.

Përshkrimi

Dione G-12 + Concentrate është një koncentrat për ftohjen e motorit të bazuar në glikol etilen i cili përdor teknologjinë e frenimit të acidit organik dhe është i lirë nga nitratet, aminat, fosfatet, boratet dhe silikatet. Provat kimike kanë treguar se kur përdoren të përqëndruar sakt këto elemente të ftohjes bazuar në teknologjinë e izolimit të acidit organik vazhdojnë të sigurojnë mbrojtje efektive ndaj korrozionit deri në 250.000 km për auto veturat dhe 500.000 km në automjete komerciale.

Rekomandohet që ftohësi të ndrohet kur janë arritur kilometrat e lartpërmendura ose pas 5 vjetësh, cilado që arihet më shpejt.

Si ta përdorim 
Dione G-12 + është një anti-ngrirës i përqëndruar. Ajo duhet të hidhet deri në 50% të volumit të saj me ujë të distiluar. Mos përdorni ujë të pijshëm.


Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline