Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Endurox FLD SAE 10W/40

Vaj motori për kamione gjysëm dhe plotësisht sintetik

Endurox FLD SAE 10W/40

Specifikimet

 • ACEA E7
 • ACEA E9
 • API CK-4
 • API SN
 • CATERPILLAR ECF-3
 • CUMMINS CES 20086
 • DEUTZ DQC III-10-LA
 • FORD M2C171-F1
 • MACK EOS 4.5
 • MAN M3575
 • MB 228.31
 • MTU Type 2.1
 • Renault TRUCK RLD-3
 • VOLVO VDS 4.5
 • DFS 93K222

Segmentet

Transport komercial, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Endurox FLD është i aplikueshëm për motorët modernë me shkarkime të ulta për performancë të lartë, duke përfshirë ato të pajisura me DPF Filtër Diesel Particulate
 • Të aplikueshme për automjetet në autostradë dhe jashtë autostradës që operojnë në kushte të rënda punë me shpejtësi të ulët / ngarkesë të lartë duke përdorur lëndë djegëse ultra të ulëta (15 ppm) të sulfurit dhe për motorët me benzinë

Përshkrimi

Endurox FLD është një vaj për motor nafte me performancë të lartë, i zhvilluar posaçërisht për përdorim në motorët me shkarkime gazi të ultë të Transportit të Rëndë me standarde të emetimit Euro IV & V & US 2007 në autostradë. Ne ofrojmë këtë gamë me një përzierje gjysmë sintetike; SAE 15W / 40 dhe dy produkte sintetike të plota. Endurox FLD jo vetëm që plotëson nevojat unike të motorëve të rinj dhe i zgjat orët e punës pas trajtimit me këtë vaj, por gjithashtu siguron mbrojtje të përmirësuar për motorët e vjetër dhe është formuluar me teknologji shtesë më të avancuar dhe me vajra bazë të përpunuar shumë për të ofruar performancë të shkëlqyer dhe mbrojtje të përgjithshme. Endurox FLD tejkalon kërkesat e performancës së kategorive të shërbimit API CJ-4 dhe është miratuar nga OEM të mëdha botërore si Volvo, Mack, Cummins etj.

Endurox FLD ka stabilitet të jashtëzakonshëm termik dhe oksidativ që zvogëlon ngritjen e llumit në temperaturë të ulët, depozitat në temperaturë të lartë dhe trashjen e vajit. Aftësia e shkëlqyer e trajtimit të blozës minimizon rritjen e viskozitetit të blozës dhe çon në jetëgjatësi më të gjatë të motorit / vajit. Mbrojtja e jashtëzakonshme në veshje, gërryerje dhe abrazive zgjat jetën e komponentëve të motorit dhe stabilitetin e lartë të shpërndarjes mban viskozitetin e lartë në temperaturën e lartë dhe çon në mbrojtje të përmirësuar të veshjes. Rezistenca e jashtëzakonshme TBN i redukton efektet e dëmshme të gazrave gryerës dhe zgjat jetën e vajit. Frenimi i hirit të sulfurit zvogëlon grumbullimin e grimcave në Filtrin Particulate Diesel (DPF) dhe rrit jetën e tij.grimcave në Filtrin Particulate Diesel (DPF) dhe rrit jetën e tij.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline