Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Endurox HD SAE 30

Vaj motori për mjete të rënda

Endurox HD SAE 30

Specifikimet

 • API CF
 • API SG
 • CCMC G2
 • CCMC D1
 • MIL-L-46152
 • MTU Type 2

Segmentet

Transport komercial

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Shkalla e lartë e shpërndarjes dhe detergjentit
 • Excellent protection against oxidation and corrosion
 • Viskozimetria optimale e produktit siguron ndezje të lehtë, si dhe mbrojtje të shkëlqyeshme të veshjes në temperatura të larta

Përshkrimi

Endurox HD është përshtatur për motorët me naftë, si dhe për motorët e rëndë të benzinës që operojnë në kushte të moderuara dhe të rënda, është i përshtatshëm për motorët e palëvizshëm. Ai është gjithashtu i përshtatshëm për përdorim të motorëve Diesel me një nivel sulfuri deri në 0.5%.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline