Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Endurox LD SAE 10W/40

Vaj motori për kamionë mineral dhe gjysëm sintetik

Endurox LD SAE 10W/40

Specifikimet

 • ACEA E7
 • API CI-4
 • API CH-4
 • API SL
 • CATERPILLAR ECF-2
 • CATERPILLAR ECF-1A
 • CUMMINS CES 20071
 • CUMMINS CES 20072
 • CUMMINS CES 20076
 • CUMMINS CES 20077
 • CUMMINS CES 20078
 • JASO DH-1
 • MACK EO-M PLUS
 • MACK EO-N
 • MAN 3275
 • MB 228.3
 • MTU Type 2
 • VOLVO VDS-3
 • Global DHD-1

Segmentet

Transport komercial, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Endurox LD plotëson normat e fundit strikte në lidhje me depozitat në kurorën e pistonit, gropën e sipërme të pistonit dhe pjesën tjetër të pistoneve.
 • Vetitë optimale në temperaturë të ulët për të siguruar fillimin e lehtë dhe lubrifikimin e menjëhershëm nën të gjitha kushtet klimaterike
 • Veshja është e kufizuar në minimum, madje edhe në rrethana më të rënda.

Përshkrimi

Një vaj motorik i fuqishëm, i zhvilluar sipas teknologjisë më të fundit të zhvillimit të vajrave dhe ligjeve të shkarkimit të gazrave. Ai plotëson të gjitha kërkesat e API CI-4 të Institutit Amerikan të Naftës për lubrifikantët e motorit me regjim të Rëndë Pune. Gjithashtu plotëson një gamë të gjerë specifikash OEM. Marka jonë Endurox LD vjen në 2 produkte minerale dhe një përzierje gjysmë sintetike; SAE 10W / 40. Vajrat bazë të përdorura për këtë përzierje gjysmë sintetike ofrojnë performancë më të mirë dhe një interval më të gjatë të kohës së punës. Këto janë vajrat e motorëve për Punë të Rënda që i kanë të gjitha performancat që shkon përtej CI-4 / SL. Aprovimet ndërkombëtare të OEM, EO-M Premium Plus, Mack new, Cummins 20078, Volvo VDS-3, etj.

Pra, pa marrë parasysh se në çfarëdo lloj fushe veproni, këto vajra të shkëlqyera motorike ju japin mbrojtje të provuar që ju nevojitet për të mbajtur një ritëm të shtruar pune.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline