Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Endurox XLD SAE 10W40

Vaj motori për kamione plotësisht sintetik (jetëgjatë)

Endurox XLD SAE 10W40

Specifikimet

 • ACEA E4
 • ACEA E7
 • API CI-4
 • API CH-4
 • MAN 3277
 • MB 228.5
 • MTU Type 3
 • Renault TRUCK RLD-2
 • Renault TRUCK RXD
 • VOLVO VDS-3

Segmentet

Transport komercial, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Endurox XLD është i përshtatshëm për të gjithë motorët me naftë me turbo dhe pa turbo, që përdoren në aplikimet në rrugë, miniera, ndërtime dhe aplikime të tjera jashtë autostradës
 • Për automjetet më të fundit me naftë që përdorin filtra të grimcave të naftës (DPF) që operojnë në temperatura shumë të ulëta të ambientit.

Përshkrimi

Endurox XLD është një vaj plotësisht sintetk për motor nafte me performancë ultra të lartë të zhvilluar për të përmbushur kërkesat e motorëve modernë europianë që plotësojnë normat e emetimit të Euro 4. Endurox XLD është formuluar me vajra bazë sintetikë me cilësi të lartë dhe teknologji aditive shtesë për të ofruar mbrojtje superiore të motorit dhe intervale të konsiderueshme të ndrimit të vajit. Ky vaj plotëson specifikimet e fundit të ACEA E7 & ACEA E4 dhe është i përshtatshëm për aplikime në Punë të Vështira dhe jetëgjatësi të zgjatur në shumicën e automjeteve europiane moderne.

Endurox XLD ka veti të jashtëzakonshme kundër veshjes që siguron mbrojtje të shtuar kundër konsumit, korrozionit dhe llakimit për të siguruar jetëgjatësi më të gjatë të motorrit. Aftësia e shkëlqyer e trajtimit të blozës minimizon veshjen e trashë të blozës dhe trashjen e vajit dhe stabilitetin termooksidativ redukton grumbullimin dhe depozitimin e llumit dhe kontrollon rritjen e viskozitetit. Rezultatet e detergjentit / shpërndarës së avancuar bëjnë nje motorë më të pastër dhe jetëgjatësi më të gjatë të komponentëve dhe rrjedhshmëri të shkëlqyeshme të temperaturës së ulët së bashku me mbajtjen e viskozitetit të temperaturës së lartë siguron shkallën më të lartë të jetëgjatësisë edhe në kushte të vështira operimi. Këto përbërje TBN (Total Basic Number) superiore e shoqëruar me karakteristikat e mësipërme të çojn në intervale kohe të konsiderueshme të zgjatjes së punës së motorit.në intervale të konsiderueshme të zgjatjes se punes se motorit.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline