Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
ACEA E4
ACEA E7
DAF
DEUTZ DQC III-10
MACK EO-N
MAN 3277
MB 228.5
MTU Type 3
Renault TRUCK RLD-2
Renault TRUCK RXD
SCANIA LDF-3
VOLVO VDS-3
Segmente
Mining
Commercial Transport
Agriculture

Endurox XLD Xxtra SAE 10W/40

Vaj motori për kamione plotësisht sintetik (jetëgjatë)

Përshkrim

Përfitime

  • Endurox XLD është i përshtatshëm për të gjithë motorët me naftë me turbo dhe pa turbo, që përdoren në aplikimet në rrugë, miniera, ndërtime dhe aplikime të tjera jashtë autostradës

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs