Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Endurox XLE SAE 10W/40

Vaj motori për kamione plotësisht sintetik (jetëgjatë)

Endurox XLE SAE 10W/40

Specifikimet

 • ACEA E6
 • ACEA E7
 • API CI-4
 • DEUTZ DQC IV-10-LA
 • MACK EO-N
 • MAN 3477
 • MB 228.51
 • MTU Type 3.1
 • Renault VI RLD-2
 • VOLVO VDS-3

Segmentet

Transport komercial, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Stabilitet termo-oksidativ i jashtëzakonshëm për të parandaluar formimin e llumit dhe llakut.
 • Shkëlqim i shkëlqyeshëm i temperaturës së ulët, ndihmon fillimin e shpejtë të ftohtë dhe siguron mbrojtje nga veshin në fillim.
 • Excellent anti-veshje
 • Very good shear stability

Përshkrimi

Endurox XLE është një vaj motorik me performancë ultra të lartë i dizenjuar ekskluzivisht për motorët e rinj për performancë të lartë dhe me shkarkime të ulëta për përdorim në Punë të Vështira në autostradë. Endurox XLE është formuluar duke përdorur vajrat bazë të cilësisë më të lartë që sigurojnë mbajtjen e viskozitetit të lartë të temperaturës së lartë, rrjedhshmëri të ulët të temperaturës, kontroll të paqëndrueshmërisë dhe përmirësim të ekonomisë së karburantit. Aditivet e fundit të shtuar SAPS (Sulphated Ash, Phosphorus, Sulphur) që përdoren në Endurox XLE lehtëson ruajtjen e efikasitetit të sistemeve të reduktimit të shkarkimeve si DPF (Diesel Particulate Filter), i cili përdoret nga disa prodhues automjetesh për të përmbushur kërkesat Euro IV dhe Euro V të shkarkimit të gazrave. 

Endurox XLE ka stabilitet të jashtëzakonshëm termo-oksidativ që siguron mbrojtje ndaj depozitave të larta të temperaturës, grumbullimit të llumit, trashje të vajit dhe stabilitet të lartë në shpërndarje. Zvogëlon prishjen e viskozitetit dhe konsumin e vajit. Kontrolli i shkëlqyeshëm i temperaturës së ulët mundëson pompimin dhe qarkullimin e lehtë në temperatura të ulëta të ambientit dhe për këtë arsye mundëson mbrojtje me veshje gjatë fillimit të punës. Teknologjia shtesë e avancuar SAPS mbron pajisjet e trajtimit nga depozitat dhe përkeqësimin e katalizatorëve.Aftesia e shkëlqyer kundra veshjes dhe viskoziteti ne temperatura te lartë sigurojnë mbrojtje kundër veshjes të motorrit dhe e pastrojnë atë. Këto karakteristika mirmbajnë dhe zjasin jetën e motorit. 

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline