Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
ACEA E4
ACEA E6
ACEA E7
ACEA E9
API CK-4
CATERPILLAR ECF-3
CUMMINS CES 20086
DAF HP-2
DEUTZ DQC IV-10-LA
MACK EO-M PLUS
MACK EO-N PP
MACK EO-O PP
MAN M3477
MAN M3575
MB 228.31
MB 228.51
MTU Type 3.1
Renault TRUCK RGD
Renault TRUCK RLD-2
Renault TRUCK RLD-3
Renault TRUCK RXD
SCANIA LDF-4
VOLVO VDS-4
Detroit Diesel 93K218
Segmente
Commercial Transport
Agriculture
Mining

Endurox XLF SAE 10W/40

Vaj motori për kamione plotësisht sintetik (jetëgjatë)

Përshkrim

Përfitime

  • Konsumi i ulët i karburantit
  • Indeks shumë i lartë i viskozitetit dhe një rezistencë e lartë ndaj shpërndarjes
  • Vetitë në fillim të ftohtë që rezultojnë në konsum më të vogël për shkak të një shtrese lubrifikantësh të qëndrueshëm
  • Great dispersant and detergent properties, which warrants a clean operation
  • Very good lubrication film at very high working temperatures
  • Aftësi anti-veshje, anti-korosion dhe anti-shkumë

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs