Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime

Engine Flush - Additive Shot

Give It A Shot - Motorcycle Additive

Përshkrim

Engine Flush is an oil based product used to completely cleanse the interior of the engine from sludge, gum, rust and varnish.

  1. Before changing oil, pour the contents of one bottle in the crank case of the warm engine.
  2. Let the engine run for 15 minutes, alternatively at low and high rpm.
  3. Drain the oil from the crank case.
  4. Replace oil filter.
  5. Refill crank case with recommended fresh motor oil.

Përfitime

  • Pastron mbetjet brendësisht me agjentë pastrimi shumë të efektshëm
  • Eliminon gomën, llakun dhe llumet
  • Fshin lehtësisht ndotësit si depozitat e karbonit, blozat dhe lëngjet (mbetjet e ujit dhe karburantit)
  • Konsumi i ulët i karburantit

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs