Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime

Engine Performance Booster - Additive Shot

Give It A Shot - Motorcycle Additive

Përshkrim

Engine Perofrmance Booster is a new generation, ashless, boron ester based friction reducer and anti-oxidant, which adds unique features to any standard motor oil. Works extremely well in synergy with traditional friction modifiers in common engine oils. The highly polar ester borate forms a protective friction reducing layer of boron nitride under pressure and heat protecting all engine parts most susceptible to wear. The ceramic coating will stick to the surface of internal engine parts, even when the engine is off, providing immediate anti-wear protection at start-up.

Add contents of one bottle to the warm motor oil, preferably shortly after oil change. Let the engine run for a few minutes to optimize mixing of the additive with the engine oil. Make sure the oil contents do not exceed the maximum oil level in your engine.

Përfitime

  • Zmadhon ndjeshëm fërkimin dhe veshjen
  • Parandalon dhe vonon vjetrimin e vajit
  • Ofron mbrojtje afatgjate të motorit tuaj
  • Përmirëson aftësine mbajtëse të ngarkesës dhe shtresës lubrifikuese
  • Zvogëlon emetimin e gazrave të rrezikshëm
  • Redukton nivelin e zhurmës së motorit dhe dridhjet

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs