Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
ISO 6743/5 L-TGA
ISO 6743/5 CL-TSA
ISO 6743/5 L-TSE
ISO 6743/0T
ISO 8068 AR
ISO 8068 B
MAN N696
ABB HTGD 90117
DIN 51515 part 1 type L-TD

Erato 68

Vaj turbine

Përshkrim

Përfitime

  • Stabilitet shumë i mirë oksidimi, edhe në temperatura shumë të larta
  • Mbrojtje e mirë ndaj korrozionit (metale hekur dhe jo-hekur)
  • Ndarja shumë e mirë e ujit.
  • Veti të mira anti-shkumë
  • Indeks i lartë viskoziteti

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs