Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gasoline Injector Cleaner - Additive Shot

Give It A Shot - Motorcycle Additive

Gasoline Injector Cleaner - Additive Shot

Specifikimet

Segmentet

Motoçikletë

Përfitimet

 • Pastron valvola, karburatorë të ndotur dhe injektorë të bllokuar
 • Eliminon gomën, llakun dhe llumet
 • Konsumi i ulët i karburantit
 • Mbrojtje e mirë ndaj korrozionit
 • Zvogëlon emetimin e gazrave të rrezikshëm
 • Përmirëson djegien dhe ekonominë e karburantit

Përshkrimi

Description
Gasoline injector cleaner that is developed to clean and keep the entire gasoline supply system in optimal condition.

How to use? 
All gasoline (leaded or unleaded) engines with injectors or carburettor. Will not harm catalytic converters.
Pour the contents of one bottle in the fuel tank before filling it with fuel. One bottle treats 20 litres of fuel.

Dosage 
One bottle treats 20 litres of fuel.
Normal use: one bottle every 2000 km.
Intensive or sportive use: one bottle for each tank filling.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline