Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime

Gasoline Performance Improver - Additive Shot

Give It A Shot - Motorcycle Additive
E mëparshme
Tjetër

Përshkrim

Gasoline Performance Improver is a multipurpose gasoline additive that cleans the complete fuel system including valves, dirty carburetors and clogged injectors. Restores power and performance.

Përfitime

  • Mbrojtje e mirë ndaj korrozionit
  • Eliminon mos-ndezjen dhe ngurrimin e motorit
  • Përmirëson djegien dhe ekonominë e karburantit
  • Zvogëlon emetimin e gazrave të rrezikshëm

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs