Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
API GL-4
BMW MTF LT-2
BMW MTF LT-3
BMW MTF LT-4
FORD WSD-M2C200-C
FORD WSS-M2C200-D2
GM 1940182
GM 1940764
GM 1940768
GM 1940004
GM 19259104
MB 235.10
NISSAN MT-XZ
NISSAN MT-XZ TL
PSA B71 2230
Renault NFJ
Renault NFP
Renault TRJ
Renault TRT
Renault TRZ
VOLVO 97308
VOLVO 97309
VW G 009 317
VW G 052 171
VW G 052 178
VW G 052 512
VW G 052 726
VW G 052 527
VW G 070 726
VW G 060 726
VW G50
MTF94 Honda MTF
Segmente
Commercial Transport
Passenger Car
Racing

Gevitro GL-4 FS SAE 75W80

Vaj kambio plotësisht sintetik

Përshkrim

Gevitro GL-4 FS është një vaj transmensioni manual me cilësi të lartë i projektuar për tu përdorur në autovetura dhe automjetet e lehta komerciale. Është formuluar nga vajra sintetikë të një cilësie të lartë të shtuar me paket aditivësh të performancës së lartë. Ky produkt është projektuar për të mbuluar nevojat e shumë automjeteve edhe jashtë periudhës së garancisë.

Përfitime

  • Ekonomia e karburantit
  • Excellent oxidation stability
  • Mbrojtje e shkëlqyer anti-ndryshk
  • Vetitë e shkëlqyera të temperaturës së ulët për të siguruar lëvizjen e lehtë edhe në dimër të ftohtë.
  • Compatible with wide variety of synchronizer materials.

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs