Naar inhoud
Menu +355 (0) 42414022 [javascript protected email address] Linja Kërkim
Headerimage

Gevitro GL-4 SAE 80W/90

Vaj kambio

Gevitro GL-4 SAE 80W/90

Specifikimet

 • API GL-4
 • MAN 341 Z1
 • MIL-L-2105

Segmentet

Autovetura, Transport komercial, Motoçikletë, Gara, Agrikulturë, Miniera

Shkarko MSDS Shkarko TDS

Përfitimet

 • Rezistencë ndaj konsumit, gryerjes dhe shkumës
 • Vetit optimale të presionit ekstrem, duke siguruar një mbrojtje të shkëlqyer kundër kontaktit metalmetal në kushte të vështira pune.
 • Stabilitet i shkëlqyer termik dhe oksidimi
 • Performanca e shkëlqyer në të gjitha kushtet e temperaturës, për një mbulim të përsosur atmosferik në të gjitha sezonet.

Përshkrimi

Vajrat minerale të transmisioneve Gevitro GL-4 janë të destinuara për kutitë e marsheve manuale dhe disqet e frksionit në autovetura, autobusët dhe automjetet komerciale ku rekomandohet një API GL-4. Këto lubrifikantë janë formuluar me vajra bazë parafinë dhe aditivë për të parandaluar korrozionin, oksidimin dhe krijimin e shkumës. Për më tepër, lubrifikantët Gevitro GL-4 nuk ndikojnë në gomina dhe guarnicione.

Në dispozicion në

 • 80ML
 • 120ML
 • 0.25L
 • 0.3L
 • 0.4L
 • 0.5L
 • 1L
 • 4L
 • 5L
 • 20L
 • 60L
 • 205L
 • 1000L
 • 0.4kgs
 • 18kgs
 • 180kgs

Këshilltar i Vajit

Për çfarë lloj mjeti keni nevojë për lubrifikantë?

Kërkuesi Për Vaj Të Ngjashëm

Për çfarë lloj marke keni nevojë për një vaj të ngjashëm?
Kërkim

Gjetës i Specifikimeve

Për çfarë lloj specifikimesh po kërkoni?
Kërkim
E drejta e autorit © 2020 Rymax Lubricants
  Mbyll

  Cookie-settings

  Rymax Lubricants uses cookies to ensure an optimal userexperience.

  We would like to ask your permission to place cookies.

  More information.

  Accept Decline