Kujdes! Shfletuesi juaj është I vjetër, kjo mund të ketë ndikim negativ në përvojën e përdoruesit. Shkarko Google Chrome.
X
Specifikime
API GL-4
DAF
EATON EUROPE
IVECO
MAN 341 Z4
Renault B0032/2
VOLVO 97307
ZF TE-ML 01L
ZF TE-ML 02L
ZF TE-ML 08
ZF TE-ML 13
ZF TE-ML 16K
ZF TE-ML 24A
Segmente
Commercial Transport
Agriculture
Mining

Gevitro GL-4 TXZ 75W/80

Vaj kambio për mjete të rënda

Përshkrim

Gevitro TXZ plotëson kërkesat e performancës së transmisoneve të sinkronizimit, stabilitetin termik. Suporton presione ekstreme të shkëlqyera dhe aftësi kundra veshjes që çon në kosto më të ulëta të mirëmbajtjes dhe qëndrueshmëri të zgjatur të pajisjeve. Stabiliteti i shkëlqyer i oksidimit minimizon formimin e depozitave në temperaturë të lartë, duke lehtësuar veshje më të gjatë dhe duke zgjatur jetën e kambios.

Përfitime

  • Plotësisht i pajtueshëm me kutitë e shpejtësisë së sinkronizimit.
  • Excellent oxidation stability minimizes the formation of high temperature deposits, facilitating longer clothing and extending the life of cambio.
  • Superior oxidation stability
  • Mbrojtje e mirë ndaj korrozionit
  • Very good shear stability
  • Aftesia e jashtëzakonshëm e temperaturës së ulët zvogëlon veshjen gjatë fillimit dhe ndihmon në zhvendosjen e duhur në temperatura të ulëta të ambientit.
  • Veti të mira anti-shkumë

Në dispozicion në

size-icon-80ml
80ML
size-icon-120ml
120ML
size-icon-025l
0.25L
size-icon-03l
0.3L
size-icon-04l
0.4L
size-icon-05l
0.5L
size-icon-1l
1L
size-icon-4l
4L
size-icon-5l
5L
size-icon-20l
20L
size-icon-60l
60L
size-icon-205l
205L
Group 54
1000L
size-icon-04kgs
0.4kgs
size-icon-18kgs
18kgs
size-icon-180kgs
180kgs